5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Şimdi sevgiliye kaktüs almak moda

Kayseri'de son günlerde erkeklerin kız arkadaşlarına gül yerine daha çok içtenlik anlamına gelen kaktüs çiçeği almayı tercih ettiği belirtildi.

Çiçekçiler Sokağı'nda 20 yıldır çiçekçilik yapan Kardelen Çiçekçilik isimli işyerinin sahibi İsmail Tay, son zamanlarda erkeklerin sevgililerine ve eşlerine kaktüs çiçeği aldığını söyledi.

Erkeklerin kaktüsü daha çok yeni tanıştıkları kızlara hediye ettiklerini belirten İsmail Tay, her yaş grubundan insanların kaktüs aldığını kaydetti. Kaktüs çiçeğini Antalya ve Yalova'dan getirdiklerini ifade eden Tay, "Kaktüsün her mevsimde satışını yapıyoruz. Çöl bitkisi olduğu için kaktüse ayda bir kez su vermek yeterli oluyor. Gençler, sevgilerine kaktüs alarak kendilerini ifade ederken, en çok kırmızı çiçek açan kaktüsü de tercih ediyorlar. Masa başında çalışan bayanlar ise televizyon ve bilgisayar bulunan ortamda radyasyonu alsın diye kaktüsü süs bitkisi olarak alıyorlar" dedi.

Bazı gençler kaktüsü paketlerken bazıları da paket yapmadan hediye etmeyi tercih ediyor. Rengarenk kaktüslerin fiyatı ise 7,5 TL'den alıcılarının karşısına çıkıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 20:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?