5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Takla atan otoda 1'i ağır 4 yaralı

Kayseri'de, mesai bittikten sonra evlerine dönen işçileri taşıyan bir LPG'li otomobilin aşırı hız ve hatalı sollama sebebiyle takla atması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Melikgazi ilçesi Organize Sanayi Bölgesi 6. Cadde üzerinde meydana gelen olayda, Ercan Y. (24) yönetimindeki 38 AK 972 plakalı bir otomobil, önünde seyreden 38 LP 804 plakalı otomobili sollamak istedi. İddiaya göre hatalı sollama yapan Ercan Y., direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan ağaçlara çarptı.

Çok sayıda takla atan aracın sürücüsü otomobil içerisinde sıkıştı. Bulunduğu yerden çıkarılan Ercan Y. ile araçta yaralanan Ercan T. (23), Mahmut Y. (23) ve Yüksel V. (31), ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ercan Y.'nin durumunun ağır olduğu bildirilirken, hastaneye gelen yaralı yakınları sinir krizleri geçirdi.

Bir süre trafiğe kapalı olan yol, temizleme çalışmalarının ardından tekrar açıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 19:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?