5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Taziye çadırına Bilici'den ziyaret

Kayseri'de helikopter kazasından hemen sonra yaralıların tedavi altına alındığı yönünde açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, BBP'nin taziye çadırını ziyaret etti.

Mimar Sinan Parkı içerisinde bulunan taziye çadırına ziyarette bulunan Vali Mevlüt Bilici'ye; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, İl Müftüsü Şaban İşlek, eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata eşlik etti. Partililere başsağlığı dileyen Vali Bilici, gazetecilerin sorucu üzerine, "Buraya sadece taziye ziyareti nedeniyle geldik. Helikopter kazası ile ilgili söyleyeceğim bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Ardından İl Müftüsü Şaban İşlek tarafından helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin ruhuna Kur'an okunup dualar edildi. Duanın ardından Vali Bilici, taziye defterini imzaladı.

BBP İl Başkanı Gülbeyi İbiş ise Vali Bilici'nin ziyaretinin duygusallıktan ileriye gitmediğini söyledi. Vali Bilici'nin helikopter kazası ile gündeme gelmesinin kendilerini üzdüğünü ifade eden İbiş, "Biz kendilerine kaza ile ilgili soru yöneltmedik. Vali Bilici'nin bu konunun içine çekilmesi bizi üzüyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 12:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?