5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Vali Bilici Erciyesspor'u ziyaret etti

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve beraberindeki protokol üyeleri, Kayseri Erciyesspor yönetimini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Vali Mevlüt Bilici, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, hafta sonu deplasmanda oynanan Malatyaspor maçında yaşanan olaylardan sonra Kayseri Erciyesspor'u ziyaret etti. Kulüp yöneticileri tarafından karşılanan protokol üyeleri, daha sonra toplantı odasına geçti.

Burada açıklama yapan Vali Bilici, dönem dönem Kayserispor ve Erciyesspor'a bu tür ziyaretler yaptıklarını söyledi. Kayseri olarak takımların başarılı olmasını istediklerini ifade eden Bilici, "Takımlarımız başarı adına ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. İnşallah Erciyesspor ligde kalacak, bunu bekliyorum. Görüntü de onu gösteriyor zaten. Bu sevincimizi de yönetim kurulu toplanmışken arkadaşlarımızla paylaşmak istedik" dedi. Malatyaspor maçında yaşanan olayların hatırlatılması üzerine ise Vali Bilici, bu konu hakkında herhangi bir açıklamasının olmayacağını söyledi.

Malatyaspor maçındaki olayda yaralanan Kulüp Müdürü Tuğrul Yaralı'nın kaşında yara bandı olması dikkat çekerken, takım otobüsünün bir camının ise atılan taşlar nedeniyle kırık olduğu gözlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 13:21:44
Güncelleme :28 Nisan 2009 Salı 13:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?