5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Vali Bilici Melikgazi'de

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yeniden seçilen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar temennisinde bulunan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Melikgazi Belediyesi'nin yatırım ve çalışmalarını basından takip ettiğini birçok yatırımı ve hizmeti bire bir yaşayarak gördüğünü söyledi.

Bilici, belediye yatırımlarının halkın günlük yaşamının bir parçası olduğunu, bundan dolayı belediye hizmetlerinden farkında olmadan günlük olarak yararlanıldığını ancak ne zaman hizmet kesintiye uğrar ise o zaman bu hizmetin öneminin farkında olunduğunu kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükkılıç, yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediye ailesi büyüdü ve gelişti ancak yatırımlarında artırılarak devam etmektedir. Melikgazi Belediyesinde hizmet çıtası yüksektir. Halkımızın beklenti ve talepleri ülkemizin diğer belediyelerine göre farklılık gösterir. Çünkü yol, kaldırım, park ve temizlik bizde rutin günlük işlerdir. Bir bakıma Melikgazi denilince birçok etkinlik bir araya düşünülüyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 15:38:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?