5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yangın güvenlik eğitimi semineri verildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Hilton Kayseri’de yangın güvenlik eğitimi semineri verildi.

Hilton Kayseri Mimarsinan Salonu’nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Amiri Şükrü Erol’un verdiği seminere otel personeli katıldı. Şükrü Erol, son zamanlarda otellerde çıkan yangınlar sebebiyle çok sayıda müracaat dilekçesi aldıklarını söyledi.

Hilton Kayseri’de düzenledikleri semineri önce teorik sonrada uygulamalı gerçekleştirdiklerini kaydeden Erol, “Hilton Kayseri’de yangın güvenlik eğitimi semineri verdik. Seminerde yanma ve yangın bilgisi, LPG ve doğalgaz bilgisi, yangının sınıfları ve söndürme teknikleri, acil eylem planı, bina tahliyesi konularını önce teorik olarak anlattık, daha sonra uygulama yaparak katılımcılara anlattık. İtfaiye Daire Başkanlığı olarak anaokulu, ilköğretim, lise, üniversite ve kamu kuruluşları başta olmak üzere isteyen her kuruma yangın güvenlik eğitim seminerlerini veriyoruz. Son zamanlarda otellerde çıkan yangınlar münasebeti ile birçok otelden de bize eğitim hususunda müracaat dilekçeleri var. Bu başvuruları da dikkate alıyor ve seminerler düzenliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 14:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?