5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yazıcıoğlu için taziye çadırı kuruldu

Kayseri'de, Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için taziye çadırı kuruldu.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitingin ardından Yozgat'ın Yerköy ilçesine dönerken, Döngel köyü yakınlarında helikopterin düşmesi sebebiyle hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Mimar Sinan Parkı'nda bir taziye çadırı kuruldu.

Bir hafta boyunca çadırda taziyeleri kabul edeceklerini dile getiren BBP Kayseri İl Başkanı Gülbeyi İbiş, çadırda her gün Kur'an-ı Kerim okuyarak Muhsin Yazıcıoğlu'nu anacaklarını ifade etti.

Vatandaşların yoğun ilgisine parti binasında cevap veremediklerini söyleyen İbiş, "Başkanımızın vefat ettiği günden bugüne kadar çok sayıda vatandaş parti binamıza gelerek taziyede bulunuyordu. Biz de 1 hafta süreyle açık kalacak olan bir taziye çadırını Mimarsinan Parkı'nda bulduk. Her gün akşam namazından sonra Kur'an-ı Kerim ve dualar okuyarak Başkanımız ve diğer hayatını kaybeden kardeşlerimizi anacağız" dedi.

Akşam namazının ardından başlayan programda, Çağrı İlahi Grubu, Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okurken vatandaşlara çay ikramında bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 10:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?