27
Mayıs
2024
Pazertesi
DEVELİ - KAYSERİ

350 öğrenciye sertifika

DEVELİ'DE  350 ÖĞRENCİYE SERTİFİKA

Develi'de yaz kurslarına katılan 350 öğrenciye sertifika verildi.

Develi Halk Eğitim Merkezi ile Develi Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği yaz kurslarının sona ermesi ile birlikte Develi Belediyesi'ne ait Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde sertifika töreni yapıldı.

Sertifika törenine katılan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nazım Birol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Karabulut ve Belediye Meclis üyeleri, voleybol, futbol, basketbol, yüzme, gitar, bağlama, İngilizce, bilgisayar, güreş, taekwondo dallarında yaz kurslarına katılan ilk öğretim ve lise seviyesinde 350 öğrenciye sertifikalarını takdim etti.

Sertifika dağıtım töreninde konuşma yapan Develi Belediye Başkanı Recep Özkan belediyelerin görevlerinin yalnızca temizlik,park bahçe,su kanalizasyon yol ve imar işleri hizmetleri olmadığına dikkat çekti. Belediyelerin kültürel konularda da faaliyet göstermeleri gerektiğini belirten Özkan, "Develi belediyesi olarak ilçemize kazandırmış olduğumuz kültür merkezimizde tiyatro, sinema ve çeşitli kültürel etkinliklerle halkımıza hizmet sunacağız" dedi.

Törende ayrıca Bağlama ve Gitar kursu öğrencileri yaz kursu süresince öğrendikleri eserleri velilerine ve misafirlere takdim ettiler. Öğrenciler ve velileri hep birlikte ilk filmi seyretme imkanı buldular.

DEVELİ'DE  350 ÖĞRENCİYE SERTİFİKA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 18:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?