18
Mayıs
2024
Cumartesi
DEVELİ - KAYSERİ

Tatilde kayak öğreniyorlar

SÖMESTR TATİLİNDE KAYAK ÖĞRENİYORLAR

Kayseri'nin Develi ilçesinde sömestr tatiline giren öğrenciler kayak kurslarına akın etti. Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, yaklaşık 30 öğrenciye kayak kursu verildiğini söyledi.

Kayak kurslarının dört yıldan beri devam ettiğini bildiren Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, kursların Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Güvenç ve öğretici Emrah doğan gözetiminde verildiğini belirterek, “Develi Belediyespor Kayak Kulübü olarak şu ana kadar yaklaşık bin öğrenciye kayak eğitimi verildi. Okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte kayak öğrenmek isteyenlerin sayısında artış oldu. Yaklaşık 4 yıldan beri devam eden kurslarda, kayak sporunu sevdirme ve yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Amatör kayakçıların arasından 10'unun lisanslı olması da bizi ayrıca sevindiriyor” dedi.

Erciyes Master Planının hayata geçmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Develi Belediye Başkanı, “Dünyanın gözdesi durumuna gelecek olan Erciyes Dağı'na en yakın ilçe sakinleri olarak bütün hemşerilerimizi ve çocuklarımızı kayak sporu ile tanıştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

SÖMESTR TATİLİNDE KAYAK ÖĞRENİYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 10:29:02
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 12:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?