24
Mayıs
2024
Cuma
DEVELİ - KAYSERİ

Toplu sözleşmede mutlu son!

DEVELİ BELEDİYESİ'NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi ile Develi Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, bu toplu iş sözleşmesinin 2 yıllık toplu iş sözleşmesine imza attıklarını söyleyerek, "Üyelerimizin her yıl ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 9 oranında zam uygulanacaktır. Develi Belediyesinde yaklaşık 40 işçi arkadaşlarımız çalışmaktadır. Sözleşmenin yürürlüğe girmesiyle bin 400 TL alan bir arkadaşımızın maaşı bin 530 TL olacak, bin 550 TL alan arkadaşlarımızın maaşı da sözleşmenin yürürlüğe girmesiyle bin 700 TL'ye yükselecektir. Bu sene ve gelecek sene 130 TL net zam gelecektir. Başkanımıza da bu vesileyle, işçi arkadaşlarımızı bu zamana kadar muhannete muhtaç etmediği için teşekkürlerimi sunuyor iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Develi Belediye Başkanı Özkan ise, amaçlarının ilçelerine en kaliteli en güzel hizmeti verebilmek olduğunu söyleyerek, "Diğer ilçelerle Develi Belediyesini kıyaslayacak olursak maaş ve konum itibariyle gayet iyi durumdayız. İşçi arkadaşlarımızın çalışmalarından ve verdikleri hizmetlerden memnun olduğumuz için vereceğimiz zammın en iyisini verdik. Allah da bizlere ödeme kolaylığı versin" diye konuştu.

DEVELİ BELEDİYESİ'NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 14:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?