24
Mayıs
2024
Cuma
DEVELİ - KAYSERİ

Yaz spor kursları ilgi gördü

DEVELİ’DE YAZ SPOR KURSLARI AÇILDI

Kayseri’nin Develi ilçesinde ilköğretim okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik açılan yaz kurslarının açılışı yapıldı.

Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü izni ile İlçe Halk Eğitim merkezi organizasyonunda ve Belediye desteği ile açılan kursların açılışı ilçe stadyumunda yapıldı.

Halk eğitim merkez müdürlüğüne yapılan bir haftalık kayıt başvuruları sonrasında 200 öğrencinin kayıt yaptırdığı bildirilirken, velilerden dört dalda açılması talep edilen kurslar basketbol, voleybol, futbol ve yüzmenin başvuru sayısının artması nedeniyle 2 gruba ayrıldığı ifade edildi.

Yaz spor kurslarına katılan 200 kursiyere belediye tarafından tişört hediye edildi. Törende konuşma yapan İlçe Milli eğitim Müdürü Bekir Karabulut, öğrencilerin okul şartlarında gereken disiplin ve intizama riayet etmelerini isterken, Belediye Başkanı Recep Özkan da, ''Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur '' sözünü hatırlatarak gençlerin spora ve sağlıklı olarak yaşamlarını devam ettirmeleri için önerilerde bulundu.

Kurslarda belletmen olarak görev yapacak öğretmenler ise kursa gelmeden üç saat önce yemek ve kahvaltılarını yapmalarını önerdi.

İlk dersin sonunda öğrenciler toplu fotoğraf çektirdi.

DEVELİ’DE YAZ SPOR KURSLARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 09:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?