21
Mayıs
2024
Salı
MELİKGAZİ - KAYSERİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Çınar Bilgisayar Elektronik Tic. Ltd. Şti

Çınar Bilgisayar Elektronik Ticaret Ltd. Şti. siz değerli ziyaretçilerinin memnuniyetini daima ön planda tutarak çalışmalarına devam ediyor.

 

Kayseri'de bilgisayar ve elektronik sektöründe 15 seneyi geride bırakan Çınar Bilgisayar güven, tecrübe, kalite ile anılmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

 

Casper Bilgisayarlar, Casper mağaza ürünleri, HP, Lexmark yazıcıları, satış ve teknik destekleri ile Çınar Bilgisayar'da...

 

Değerli eczacılarımıza bilgisayar, sarf malzemeleri,  ADSL ile internet bağlantısı ve Farmakom Eczane Otomasyonu ile  sınırsız ve zamanında destek sunmaktayız. Fatura, reçete, reçete arkası, online ilaç fiyat transferi, kurumlar... Çınar Bilgisayar ile sorun olmaktan çıkmıştır.

 

Lütfen Bilgisayar satış ve desteği, program ve eğitimi, yetkili ADSL satış ve kurulumu, Çınar Çelik Kapı Programı, Farmakom Eczane Otomasyonu dibi donanım - yazılım konularında referans isteyiniz...

İlgili Kişi :A. Kamil ÇINAR
Adres1 :S. Avgun Paşa Cd. Erciyes Ap. No: 12
Adres2 :Örnekevler Mh.
Posta Kodu :38010
Telefon :0352 222 43 25
Faks :0352 222 48 94
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.