26
Mayıs
2024
Pazar
MELİKGAZİ - KAYSERİ

24 kursiyer eserlerini sergiliyor

24 KURSİYERDEN 215 PARÇA ESERLİK SERGİ

Kayseri’nin Melikgazi Belediyesinin Danışmentgazi Sosyal ve Spor Merkezinde yer alan Meslek Edindirme Kurs Merkezinde, 2009 yılı sonbahar dönemi kursuna katılan kursiyerlerin dönem boyunca yapmış oldukları el işi göz nuru eserler açılan sergi ile beğeni topluyor.

Meslek Edindirme kurslarına katılan 24 kursiyerin eğitim sonrası kendi el işi göz nuru eserlerin yer aldığı, dönem sonu sergi açılışında el sanatları, Seramik, Ahşap, Cam Boya, Takı tasarım ve tekstili kurslarında 3 ay boyunca toplam 180 saat ders aldılar. Bu dönem de yapılan toplam 215 parça eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Melikgazi Belediyesince hem teorik hem de uygulamalı dersler ile bireylere Anadolu Kültür Mozaiğinin bir mirası öğretildiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “ Melikgazi Belediyesi olarak açmış olduğumuz meslek edindirme kursları ile hem bireyleri bir meslek sahibi yapıyoruz, hem hobi uğraşısı kazandırıyoruz, hem de boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlıyoruz. Bu kurslar ile hanımlar ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar “ dedi. Sergi 15 Şubat 2010 Pazartesi gününe kadar açık kalacak ve vatandaşlar tarafından gezilebilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 17:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?