26
Mayıs
2024
Pazar
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Başkan Büyükkılıç'tan görsel brifing

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaklaşan seçim öncesi belediye başkan adaylarının tespit edilmesinde adil uygulamalar yürütüldüğünü belirterek, "Adaylık seçimi için kimsenin kara kaşına ve gözüne bakılmıyor" dedi.

Belsin bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili görsel brifing veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, etkinlik öncesi vatandaşlara aşure dağıttı. Ardından belediye yatırımları hakkında bilgiler veren Büyükkılıç, yapılan projelerle Belsin bölgesinin çehresinin değiştiğini ifade etti.

Büyükkılç, "Belsin bölgesinin oluşmasında emeği geçen herkese hayırlı ve uzun ömürler dilerim. Bu bölgede ticaret mekanları ile ilgili birçok sıkıntı vardı. Barakalardan oluşan mekanlar, hepimizi üzüyordu. Modern işyerlerinin hayata geçmesi ile gerçek anlamda temiz ve sağlıklı bir şekilde hizmet sağlandı. Biz de bu güzelliklere destek olmak için çevre düzenlemeleri yaptık. Bu iş, bizim işimiz demedik. Her türlü yatırımı yapmaya çalıştık. Apartmanların çevre düzenlemeleri dahil, yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdük. Şehirdeki değişik mahallelerde 44 kilometre kaldırım yaptık. Sizlere ne yapsak az. Değerli muhtara teşekkür ederim. İnsanlara teşekkür etmek güzel bir duygu. Bizler aynı gemideyiz. Belsin, yapılan çalışmalarla ayrı bir güzellik kazandı. Belsin bölgemiz, stat ve terminalle şehrin göz bebeği haline geldi" diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Büyükkılıç, yaklaşan seçim öncesi belediye başkan adaylarının tespit edilmesinde adil çalışıldığını dile getirdi. Bazı belediye başkanları ile yola devam edilmemesini de örnek gösteren Büyükkılıç, "Bu noktaya kolay gelinmiyor. Bölge insanlarının memnuniyeti olup olmadığı değerlendiriliyor. Ardından teşkilat ile problem var mı? Bunlar değerlendiriliyor. Milletvekillerinin görüşleri alınıyor. Bundan sonra partinin Merkez Karar Yürütme Kurulu tarafından da değerlendiriliyor. Aday seçiminde kimsenin kara kaşına ve gözüne bakılmıyor. Kimseye hatır ve hemşehri gözüyle bakılarak aday yapılmıyor. Bizimle beraber çalışan ve bu dönemde aday olamayan Gaziantep, Antalya ve Eskişehir gibi belediyelerin başkanları buna örnek olabilir. Bizlere güvenen Kayserili insanlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla görüşen Büyükkılıç için sloganlar atıldı. İsrail saldırısını kınamak için Filistin bayrağı açan vatandaşlara, Başkan Büyükkılıç'da destek verdi. İsrail'in Filistin'de bir katliam yaptığını dile getiren Büyükkılıç, yapılan saldırıların bir an önce durmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 17:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?