22
Mayıs
2024
Çarşamba
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Belediye 2 çöp aracı satın aldı

Melikgazi Belediyesi’ne ilçe sınırları içerisinde kullanılmak üzere 2 adet yeni otomatik sıkıştırmalı çöp toplama aracı satın alarak araç parkını genişlettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, özelleştirme ile sadece hizmeti özelleştirmediklerini, belediye ait eskiyen ve yaşlanan araç parkını hem modernize ettiklerini hem de yenilediklerini kaydetti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, cadde ve sokakların temizlenmesi, park ve bahçelerin bakım ve temizliği, belediye hizmet binalarının genel temizliği gibi bir çok hizmetin özelleştirildiğini belirterek, “İhale edilen temizlik işlerinde verimlilik ve etkinlikte en önemli unsur. Hizmeti özelleştirdik ancak kaliteden ve verimlilikten ödün vermiyoruz. Sıkı ve etkin bir denetim özelleştirmede başarıyı getirdi“ dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, çevre temizlik vergileri ile alınan 3 yeni temizlik aracın devamının geleceğini ve araç filosunun hem sayı olarak artırılacağını hem de araçların modernize edilerek yenileneceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 15:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?