24
Mayıs
2024
Cuma
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Belediye Meclisi toplandı

MELİKGAZİ MECLİSİ TOPLANDI

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2010 yılı Nisan ayı meclis toplantısını yaptı.

Meclis gündeminde 9’u ek olmak üzere 23 gündem maddesi oy birliği ile karara bağladı. Bu maddelerden 5’i idari, 18’si imar konusu olup, 18 maddesi karara bağlanırken 5 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

Adrese dayalı nüfus sayımları sonuçlarına göre Melikgazi İlçesinin 452 bin nüfusu merkezde yaşayan nüfusun ise 449 bin olduğunu buna göre Kayseri nüfusunun yaklaşık yüzde 49’nun Melikgazi İlçesinde yaşadığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “ Melikgazi Belediye Meclisince aldığımız kararlar ile Kayserimizin yarısına hizmet sunuyoruz. Kayseri’nin en büyük ilçesi olarak referans ve örnek belediyecilik hizmeti devam ettirmek için tüm imkânları seferber ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile projeler ödüllendiriliyor. Yapılan bir ankette ülkemizde en beğenilen 10 belediye arasında yar aldık. Bu yatırım ve hizmetlerin yerinde ve zamanında yapıldığının bir ifadesidir” dedi.

Bugün alınan Meclis kararları ile Hamdi Merkezo, Ahmet Tekin ile Abdülkadir Gürkan’ın Belediye Encümen üyeliğine seçildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 2009 yılı Hesap İş ve İşlerinin incelenmesi ile ilgili hazırlanan denetim komisyonu raporunun görüşülerek karara bağlandığını kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 2009 yılı çalışmalarında yön ve karar veren başarının ve hizmetlerin altında imzası bulunan tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

MELİKGAZİ MECLİSİ TOPLANDI
MELİKGAZİ MECLİSİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 10:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?