19
Mayıs
2024
Pazar
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Bu da tatlı hırsızı!

TATLI HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Kayseri'de hırsızlık amacıyla pastaneye giden bir kişi, en yüksek raftaki çikolatayı isteyip paket yaptırdığı tatlılarla birlikte kaçtı. Tatlı hırsızı güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde dün akşam meydana geldi. Pastaneye gelen bir kişi, burada çalışan Yasin Soybahçeci'ye, "Elinizde bulunan en pahalı ve en iyi tatlıdan 2 kilo verir misiniz?" dedi. Soybahçeci, hırsızın verdiği siparişleri hazırladı ve paketledi. Tatlı paketlerini alan şahıs, kapıya yaklaşarak pastane görevlisinden en yüksek raftaki çikolatayı indirmesini istedi. Pastane görevlisinin arkasını dönmesini fırsat bilen tatlı hırsızı kaçarak kayıplara karıştı.

Pastaneyi bırakıp hırsızın peşinden gidemeyen Yasin Soybahçeci, olay anında şok olduğunu belirterek, "10 yıldır bu işle uğraşıyorum ama böyle bir şey görmedim. Keşke çalmasaydı. Gelip istese zaten biz verirdik. Davacı ya da şikayetçi değiliz, gelsin özür dilesin yeter" şeklinde konuştu.

Güvenlik kamerasının kayıtlarını alan polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

TATLI HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
TATLI HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
TATLI HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 14:39:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet IP: 78.162.225.xxx Tarih : 22.04.2010 12:00:37

Helal olsun hemşehrime. İşte esnaf budur. Niiise Toprağam, olur baak. (yalnız yolda belde denk gelirse o hırsız.... :) vay haLine :) )