16
Mayıs
2024
Perşembe
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Çalışanların maaşları ödendi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı öncesi belediye çalışanlarına maaşlarının ödendiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesinde çalışan memur ile geçici ve kadrolu olarak çalışan işçilerin bayram öncesi maaşlarının ödendiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye bünyesinde 49 kadrolu ve 217 geçici olmak üzere toplam 266 belediye işçisine Ekim ayı maaşları yanında bayram ikramiyeleri ile 3. devlet ikramiyesinin tam ve zamanında ödendiğini kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak büyük çaplı ve çok amaçlı yatırımlar gerçekleştirdiklerini, örnek ve referans belediye gösterilmelerinin temelinde uyumlu, bilgili ve özverili bir kadro bulunduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kamu hizmeti süreklilik ister, bu nedenle bayram süresince de belediye hizmetleri vardiya usulü devam ettirilecektir“ dedi.

Başkan Büyükkılıç, belediye olarak çalışanlarını sosyal ve nakdi haklarını alın terleri kurumadan tam ve zamanında ödeyerek mağdur etmediklerini belirterek, iyi ve güzellikler içerisinde sevdikleri ile mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmelerini niyaz ettiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 13:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?