19
Mayıs
2024
Pazar
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Çocuk meclisi üyelerine seminer

MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİNE 'ENERJİ TASARRUFU' SEMİNERİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi’nin çalışmaları ile hem çocukların eğitilerek bilinçlendirildiğini hem de kamuoyu oluşturarak toplumun bilgilendirildiğini söyledi.

Belediye Tiyatro Salonu'nda Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri'ne 'Enerji tasarrufu' konulu seminer verildi. Seminere konuşmacı olarak katılan KCETAŞ Eğitim Uzmanı Metin Şener, "Enerjinin üretimi çok maliyetlidir. Üstelik kömür, petrol, doğalgaz gibi enerji kaynakları de hızla tükenmektedir. Bu açından enerji kullanımına büyük önem vermeliyiz" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise sadece enerji de değil, içme suyu, ekmek, gıda, elbiselerde de tasarrufa gidilmesi gerektiğini söyleyerek, "Gereksiz su kullanımı israftır. Ekmek artıkları ile binlerce aç insanın doyurabiliriz. Giymediğimiz giysilerimizi muhtaç insanlara vererek onlara destek olabiliriz. Tasarruf amaçlı paylaşım aynı zamanda toplum içinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu geliştirir" dedi.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİNE 'ENERJİ TASARRUFU' SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 20:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?