26
Mayıs
2024
Pazar
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Çocuk meclisinden SBS semineri

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen seminerle, üyelere Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesi bilgiler verildi.

Melikgazi Belediye tiyatro salonunda gerçekleştirilen seminere, çocuk meclisinin yedi şubesinden yaklaşık 250 öğrenci katıldı. Kişisel gelişim uzmanı Muhammet Emin Karakaş'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, öğrencilere 'sınav kaygısı' ve 'sınav korkusunu yenme' yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

Seminer öncesi bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, çocuk meclisinin gayretli bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek, "Yaptıkları her programla ses getiren çocuklarımız, bu seferde kendilerine yönelik bir çalışmaya imza atacaklar. İlerdeki hayatlarına yön verecek olan SBS hakkında, konunun uzmanları tarafından bilgi alacaklar. Bütün çocukları, çocuk meclisine üye olmaya davet ediyorum. Çünkü Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra kendilerine olan öz güvenlerine de katkı sağlamak bakımından örnek bir meclistir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 16:54:26
Güncelleme :30 Mayıs 2009 Cumartesi 16:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?