26
Mayıs
2024
Pazar
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Doğa resimli çöp aracı

MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NDEN DOĞA RESİMLİ ÇÖP ARACI

Melikgazi Belediyesi, 14 çöp toplama aracına, doğa resimleriyle birlikte Melikgazi Belediyesi'ni tanıtıcı resimleri giydirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçenin genel temizliği, çöplerin toplanılması, park ve bahçelerin temizliği gibi çalışmaların 10 yıl önce özelleştirildiğini hatırlatarak, "Özelleştirilen temizlik çalışmaları ile daha verimli, etkin ve seri hizmeti hemşerilerimize sunuyoruz " dedi.

Genel temizlik hizmetlerinin özelleştirilmesi ile ihale şartnamesi gereği ihale alan firmaların çalıştıracağı araçlarda resimli tanıtım gibi bir madde eklediklerini ifade eden Büyükkılıç, ihalede yer alan maddeye göre firmanın 14 ayrı hizmet aracı üzerine doğa resimleriyle birlikte Melikgazi Belediyesi'ni tanıtıcı resimler yerleştirdiğini kaydetti.

10 çöp toplama kamyonu, 3 süpürge, 2 su arasözü ile 1 kepçe üzerine yapılan çalışma ile hem görsel bir güzellik oluşturulduğunu ayrıca, 'Belediye telefon' ve internet adresleri ile vatandaşlara bilgi aktarıldığını belirten Büyükkılıç, çöp toplama çalışmalarının 43 araç ile 2 vardiya halinde yerine getirildiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 12:19:01
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 13:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?