17
Mayıs
2024
Cuma
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Halı saha turnuvası devam ediyor

Melikgazi Belediyesi’nce her yıl Ramazan ayında düzenlenen halı saha futbol turnuvasına bu yıl 28 takım katıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu yıl 11.’sini düzenledikleri ’Ramazan Ayı Halı Saha Futbol Turnuvası’ nda karşılaşmaların 3 halı sahada devam ettiğini söyledi.

Takımların 4’erli 7 grup halinde eşleştirildiğini ve tek devreli lig usulüne göre maçların devam ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, her grupta ilk iki sırayı alanların bir üst gruba çıkacağını ve üst grup maçların ise tek maç eleme usulüne göre yapılacağını kaydetti.
Belediye olarak her yıl halı saha turnuvası düzenleyerek mahalleler arası dostluk, kardeşlik, paylaşma ve birlikte yaşama gibi duyguları geliştirdiklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç, bu turnuvanın amacına ulaştığını çünkü takımların birbirleriye kıyasıya yarıştıklarını ancak kazanının her zaman centilmenlik ve saygı olduğunu ifada etti. Büyükkılıç, Turnuvaya katılan tüm sporculara birer katılım belgesi verileceğini ayrıca en iyi kaleci, en çok gol atan sporcu, en centilmen takım gibi seçmeler yaparak ödüllendirileceğini de sözlerine ekledi.

melikgazi
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2004 Çarşamba 12:18:27
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 17:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?