18
Mayıs
2024
Cumartesi
MELİKGAZİ - KAYSERİ

İldem’e PTT Bank şubesi

İLDEM’DE PTT BANK SEVİNCİ

Kayseri’nin Melikgazi Belediyesi tarafından İldem Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılan ve PTT Baş Müdürlüğüne tahsis edilen PTT Bank şubesi hizmete açıldı.

İldem PTT Bank açılışına Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, PTT Baş Müdürü Mustafa Türkmen, şube müdürleri ve İldem halkı katıldı.

İldem çarşı içerisinde yaptırılan PTT Bank açılışında bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç” Hizmeti ayağa götürme anlayışımız içerisinde bu tesisimizi hayata geçirdik. Belirli aralıklar ile yaptığımız muhtarlar toplantısında, muhtarlarımızın isteklerini bir plan dahilin de yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu hizmette onlardan birisi idi. İldem bölgesine çok fonksiyonel Kapalı Semt Pazarı,Çok amaçlı ve büyük ölçekli parklar,Çarşı içerisinde çevre düzenlemesi gibi birçok büyük hizmeti yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.İldem’ li kardeşlerimize ne kadar hizmet etsek azdır.Çünkü onlar bize güveniyor,bizden hizmet bekliyor.Onlar hizmetin en iyisine layık.Melikgazi’nin standardı yüksek hizmetleri gerek İldem gerekse bütün mahallerimize taşımak ve daha yaşanılabilir bir Melikgazi oluşturmak için gayret gösteriyoruz.PTT Bank’ın İldem ve bu bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

PTT Baş Müdürü Mustafa Türkmen’de” Bu hizmetin yapılması sizin sayenizde gerçekleşti.Gerek kurumum gerekse İldem halkı adına size teşekkür ediyorum. Doğalgaz ve diğer faturaların şubemize ödenmesi ile ilgili kurumlarla gerekli protokolleri yaptık.En kısa sürede doğalgaz,elektrik,su gibi faturalarda şubemizde tahsil edilebilecek.Vatandaşımız artık şehir merkezine gitmeden,yanı başında bu hizmetleri alabilecek “ dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından daha sonra, Melikgazi Belediyesinin geleneksel ikramı olan 1000 kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

İLDEM’DE PTT BANK SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 18:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?