24
Mayıs
2024
Cuma
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Lösemili çocuklara moral

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, Erciyes Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek, hazırladıkları program ile eğlenceli dakikaların yaşanmasını sağladı.

Lösemi tedavisi gören çocukların iyi bir tedavi ve en önemlisi çok yüksek bir moral desteği ile yüzde 85 oranlarında iyileşme tespit edildiğini hatırlatan Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri, Erciyes Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuklara yönelik olarak ziyarette bulundu.

Programda çocuk meclisi halk oyunları ekibi değişik yörelere ait folklor gösterisi sunarken, tedavi gören çocuklara bilmeceler sorularak doğru cevaplayanlara çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca Çocuk Meclisi tiyatro ekibi 'Avcı ile Tilki' oyununu sergiledi.

Hep birlikte pasta kesilmesinin ardından, bütün çocuklara hediyeler verildi ve orkestranın seslendirdiği hareketli müzikler eşliğinde çocuk meclisi üyeleri ve tedavi gören çocuklar gönüllerince eğlendi.

Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, "Bir gün tedavi gören bu çocuklarımızda iyileşecek ve sizlerin arasına katılarak burada sergilediğiniz gösterilerde onlarda görev alacaklardır" dedi.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 11:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?