25
Mayıs
2024
Cumartesi
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Parklara bilgi panosu

MELİKGAZİ İLÇESİNE BİLGİ PANOLARI YERLEŞTİRİLİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye hakkında rakamsal bilgilerin yer aldığı bilgi panolarının şehrin muhtelif yerlerine yerleştirildiğini söyledi.

Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, 2009 yılı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ile 500 metrekareden büyük olmak üzere 285 parkın Melikgazi İlçesinde hizmet verdiğini anımsattı.

Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak parkları birer yeşil alan olarak görmüyoruz. Spor, eğlence, çocuk oyun alanları, piknik, açık alan basketbol ve futbol sahaları ile çok işlevli birer mekan olarak görüyoruz. Bu amaç ile parklarımız her yaş grubu ile her kesime hizmet veren birer sosyal yapılara dönüştürülmüştür" dedi.

Parklarda bulunan park isimliklerini yeni bir çalışma ile iki taraflı bilgi panolarına dönüştürdüklerini ifade eden Büyükkılıç, bu bilgi panolarında park ismi, park hakkında bilgiler, Kayseri haritası, Melikgazi ilçesinin mahallelerini gösteren harita, ilçe ve belediye bilgilerinin yer aldığını kaydetti.

Ayrıca dijital park levhaları ile hava sıcaklığı, saat, tarih ve takvim gibi levhalarında parklara yerleştirildiğini hatırlatan Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Türkmen, park bilgi levhaları ile parklara ayrı bir nitelik kazandırarak, bilgi aktarma yerleri olarak yansıttıklarını kaydetti.

MELİKGAZİ İLÇESİNE BİLGİ PANOLARI YERLEŞTİRİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 17:45:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?