25
Mayıs
2024
Cumartesi
MELİKGAZİ - KAYSERİ

Şeyma 5 gündür kayıp!

ACILI ANNEDEN KAYIP KIZINA,

Kayseri'de 5 gün önce, "Çarşıya gidiyorum" diyerek evden ayrılan 18 yaşındaki kızın annesi, "Ne olur dön evine" diyerek gözyaşı döktü.

Merkez Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Ortanca Sokak'taki evlerinden 5 gün önce, "Çarşıya gidiyorum" diyerek ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki Şeyma Gül Devim'in ailesi, kızlarının hayatından endişe duyuyor. Kızlarının neden ve nasıl ortadan kaybolduğunu bilmediğini söyleyen acılı anne Hatice Devim, "Kızım, 'Çarşıya gidiyorum' diyerek çıktı ve bir daha eve dönmedi. Tek evladımız olan Şeyma Gül'ün hayatından endişe duyuyoruz. Bir yandan polis, diğer yandan da 55 yaşındaki babası kızımızı sokak sokak arıyor" dedi.

"Ne olur dön evine" diyerek gözyaşları döken anne Hatice Devim, evladına hiç kızmadığını, arkadaşlarının olmayışıyla sürekli üzüldüğünü ancak onun üzülmemesi için her istediğini yaptıklarını ve kayboluşuna bir anlam veremediklerini belirtti. Acılı anne, "Kızımı gören olursa lütfen emniyete haber versin" diyerek vatandaştan yardımcı olmalarını istedi.

ACILI ANNEDEN KAYIP KIZINA,
ACILI ANNEDEN KAYIP KIZINA,
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 17:02:24
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 13:34:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?