25
Mayıs
2024
Cumartesi
PINARBAŞI - KAYSERİ

Toplu sözleşmede mutlu son

PINARBAŞI BELEDİYESİ'NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Pınarbaşı Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Pınarbaşı Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşma yapan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, imzalanan bu toplu iş sözleşmesinin 2010 ila 2012 yılları arasında 2 yıllı kapsadığını hatırlattı. Üyelerin her yıl ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 18 ila 20 oranında zam uygulanacağını belirten Özdemir, "Pınarbaşı Belediyesinde yaklaşık 40 işçi arkadaşlarımız çalışmaktadır. Sözleşmenin Yürürlüğe girmesiyle bu sene ve gelecek sene maaşlar ortalama 180 TL ila 200 TL net zam gelecektir. Başkanımıza işçi arkadaşlarımızı kardeş bilip elinden gelen zammın en iyisini verdiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler açısından 2010 yılının en güzel anlaşması oldu. İki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'da imzalanan sözleşmenin başta işçi arkadaşlara, belediyeye ve Pınarbaşı'ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "İşçi arkadaşlarımızın çalışmalarından ve verdikleri hizmetlerden memnun olduğumuz için vereceğimiz zammın en iyisini verdik. Bizim gönlümüzden geçen daha iyi bir zamdı. Belediyemizin İmkânları kısıtlı, inşallah düzelirde diğer gelecek senelerde yapacağımız anlaşmalarımızda daha da iyi zamlar verebiliriz" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özdemir'de işçi arkadaşlar adına Belediye Başkanı Ataş'a gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek bir buket çiçek ve günün anısına bir plaket takdim etti.

PINARBAŞI BELEDİYESİ'NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 16:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?