19
Mayıs
2024
Pazar
MUCUR - KIRŞEHİR
Belediye Sayfaları

Mucur'da belediye tuvaletlerine saldırıya tepki

Kırşehir’in Mucur İlçesi’nde belediyeye ait tuvaletlere gece girilerek kapıların, pencerelerin ve lavaboların kırılması tepkilere neden oldu.
Mucur İlçesi’nde belediyeye ait tuvaletlere zarar verenlere tepki gösteren Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, üzerinde ’Tüyü bitmemiş çocukların hakkı olan devlet malını kıranlara teşekkürler’ yazılı pankartı ilçe merkezine astı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, belediye hizmetlerine zarar verenleri ’hain’ olarak nitelendirdi. Başkan Atılgan, "Belediye olarak değerli halkımızdan topladığımızı paralarla yine halkımıza hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Mucur İlçesi olarak bugüne kadar ne türlü zorluklarla karşılaştığımızı ve her zorluğa rağmen hizmet etmeyi kendimize görev edindiğimizi halkımıza gösterdik. Ancak, kendini bilmez birkaç hain tarafından belediyemizce yapılan hizmet alanlarımıza zarar verildi ve veriliyor. Hizmetlerimize zarar verenler bu hainliklerini geçtiğimiz yıllarda da gösterdiler. Ama halkımızın bize olan güvenini yıkamayıp, kendilerine lanet okumalarına neden oldular. Hiçbir güç ve kuvvet bizi şirin Mucur’a hizmet etmekten alıkoyamaz. Buna ne biz ne de Mucur halkı müsaade etmez. Bu çerçevede, değerli halkımızı fahri zabıtalık görevine çağırıyor ve belediye hizmetlerine zarar verenlerini bize ihbar etmelerini rica ediyorum" dedi.
Başkan Yılmaz, her türlü olumsuzluğa rağmen hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
KIRŞEHİR - İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2004 Salı 14:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?