15
Mayıs
2024
Çarşamba
AKŞEHİR - KONYA

9 esrar satıcısı tutuklandı

Konya'daki esrar operasyonunda yakalanan 12 kişiden 9'u tutuklandı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde esrar satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 12 kişiden 9'u tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 51 kişiden 12'si geniş güvenlik önlemleri altında Akşehir Adliyesine sevk edildi. 

12 kişiden 3'ü savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, zanlılardan Bilal Y. (24), Doğuş K. (24), Haydar S. (37), Hüseyin Y. (27), Aziz E. (33), Mehmet M. E. (40), Serhat A. (25), İsmet T. (28) ve Şerafettin A. (51), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Sanıkların uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak için satın almak, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretini yapmak, uyuşturucu madde yapmak veya sağlamak suçlarından tutuklandığı belirtildi. 

Bu arada, gözaltına alınan şahısların ev, iş yeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda, 70 paket satışa hazır esrar, 2 av tüfeği, 8 tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildiği bildirildi. 

Konya'nın Akşehir ilçesinde esrar satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında toplam 51 kişi gözaltına alınmış, 39'u polisteki sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.
DHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 00:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?