18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKŞEHİR - KONYA

Akşehir Belediye Başkanı Köksal yeniden aday

Muhittin Ökten, Adsız Beldesi'nden Osman Karaboğa, Reis Beldesi'nden Mevlüt İbiş, Gölçayır Beldesi'nden Veli Gök ve Engili Beldesi'nden Fahrettin Öksüz'ün seçimlerde CHP'nin belediye başkan adayı olduğunu ifade etti.
Ökten'in açıklamasından sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nuri Köksal, 18 Nisan 1999 seçimlerinde halkın büyük teveccühü ile başkan seçildiğini, görev yaptığı 5 yıl boyunca Akşehir'in iş ve aş meselesinden şehirleşmeye kadar bir çok konuda hizmet ettiğini söyledi. Köksal, "Çoğu belediyenin personeline maaş ödeyemediği, ülkemizin doğal ve ekonomik afetlerle sarsıldığı bu dönemde öz kaynaklarını akıllıca kullanarak borçsuz bir yönetimin onurunu yaşadım. Değişen ve gelişen Akşehir'in daha güzel yarınlarına hizmet edebilmek amacıyla hemşehrilerimin talebi ile ve kendi hür irademle 28 Mart 2004 seçimlerinde yeniden Akşehir Belediye Başkanlığı'na, Cumhuriyet Halk Partisi'nden adaylığımı açıklıyorum" dedi.
KONYA - İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2004 Çarşamba 15:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim torun IP: 78.166.126.xxx Tarih : 9.03.2008 23:19:06

akşehir e kız verdik .ilçeniz hoşumuza gitti. fakat türkiye ve dünyayı güldürenlerin büstleri moralimizi bozdu. kiminin burnu kırık. kiminin kulagı kopuk. çoğunun isimleri sökülmüş. bu akşehirin ayıbı oranın yetiştirdiği gençliğin ayıbı. bu ayıbı kapatmak da belediyenin işi.adım başına yol kenarına dikilen degnekçiler 50krş için park parası toplıyacaklarına memleketin milli servetlewrine sahip çıkalım.gelin mersinde park görün heykel görüm. saygılar