23
Mayıs
2024
Perşembe
AKŞEHİR - KONYA

Akşehir sokağa döküldü

Amatör lige düştükten sonra, Tahkim Kurulu’nun aldığı kararla tekrar 3. Lig’e dönen Akşehirspor’da kelimenin tam anlamıyla bayram yaşanırken, Başkan Erdoğan, ligde kalmanın sevincini taraftarlarıyla birlikte göbek atarak kutladı.

Denizli Belediyespor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından cezalı oyuncu oynattığı için 3 puanı silinen ve böylece amatör lige düşen Akşehirspor, Tahkim Kurulu’ndan gelen kararla coştu. Kararın ardından sokaklara dökülen taraftarlar, doyasıya eğlendi.

Akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kırmızı-beyazlı taraftarlar ligde kalmayı davullu-zurnalı bir eğlenceyle kutlarken, Akşehirspor Başkanı Ali İhsan Erdoğan ve yönetim kurulunun da katıldığı eğlencede Başkan Erdoğan taraftarlarla birlikte göbek attı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencede konvoy oluşturan taraftarlar, tezahüratlarıyla tüm şehri inletti.

Akşehirspor Basın Sözcüsü Ersoy Yavuzcan, büyük bir kent olduklarını ve bu kentin 3.ligde yaşaması gerektiğini vurgulayarak, "Akşehir’li vatandaşlar da 3. Lig’de kalmanın haklı sevincini yaşıyor. Çok mutluyuz. Ayrıca hukuk savaşını kazandığımız için de gururluyuz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 18:04:07
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 14:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?