28
Mayıs
2024
Salı
AKŞEHİR - KONYA

Akşehir'de çete operasyonu: 30 gözaltı

polis gözaltıKonya'da, suç örgütü kurarak ihalelere fesat karıştırma ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla gözaltına alının 30 kişi, Akşehir Adliyesi'ne sevk edildi. 

Konya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı olarak Afyonkarahisar, Eskişehir, Ankara, İzmir ile Konya'nın Akşehir ve Yunak ilçelerinde düzenlediği operasyonda toplam 35 kişi gözaltına alınmış, sorgulamaların ardından 5 kişi serbest bırakılmıştı. Suç örgütü kurarak ihalelere fesat karıştırma ve görevi kötüye kullanma iddialarıyla gözaltına alınan şüphelilerden 30'u, sabah saatlerinde Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslardan bazıları görüntü çeken basın mensuplarına saldırdı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra polis midibüsleriyle Akşehir Adliyesi'ne sevk edildi.
adliye
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 11:41:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah kaynak IP: 88.226.41.xxx Tarih : 2.07.2006 21:46:25
ilk başta ben akş.liyım ama yozgatda oturuyorum internetden haberı alınca çok şaşırdım ulkemıze ve ınsanlarımıza zarar verecek insanlara göz açtırmayız çunku bız turk evladıyız çete mafıa sızın neyınıze kardeşim adalet bunu sızın yanınıza bırakmaz ve bırakmayacaktır durustce mertce akş. liye yakışır bır şekılde ekmegınızı helalınden kazanmayı tercıh edın.? yakıştıramadım sızın gıbı ınsanlara