18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKŞEHİR - KONYA

Akşehir'de kan davalı grupların silahlı çatışması

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde, kan davalı iki grubun silahlı çatışması sırasında, olayla ilgisi olmayan bir çocuk hayatını kaybetti.

İddiaya göre, dün akşam saat 20.45 sıralarında, İstasyon Caddesi Bulut Market önüne otomobiliyle gelen Osman Bozkurt, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen ve market önüne traktörüyle gelen amcası Mevlüt Bozkurt’a araç içerisinden av tüfeğiyle ateş etmeye başladı. Olay yeri yakınında bulunan Mevlüt Bozkurt’un oğlu Y.B (Yavuz Bozkurt-18) de yanında bulunan av tüfeğiyle Osman Bozkurt’a ateş açtı. Bu sırada Teravih namazından çıkarak evine gitmekte olan 13 yaşındaki Görkem Önem, iki ateş arasında kalarak olay yerinde hayatını kaybederken, Ramazan Akbaş isimli bir vatandaş ve Osman Bozkurt hafif yaralandı.

Emniyet güçlerince yakalanan şahıslar, polis merkezine götürüldü. Olay yerinde iki adet av tüfeği ile Osman Bozkurt’un işyerinde 7.65 mm çapında ruhsatsız bir tabancayla 7 fişek ele geçirildi.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Görkem Önem’in cesedi Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görkem Önem’in cenazesi bugün, Hasan Paşa İmaret Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nasreddin Hoca Mezarlığı’nda defnedildi.

KONYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2004 Pazar 15:13:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?