23
Mayıs
2024
Perşembe
AKŞEHİR - KONYA

Akşehirspor hırslı çalışıyor

Akseki Aromaspor galibiyetinin morali ile ligde kalmak için çalışma temposunu artıran Akşehirspor, deplasmanda oynayacağı Petkim maçının hazırlıklarına hırslı devam ediyor.

Akşehirspor, hafta sonu deplasmanda ligin son sırasında bulunan Aliağa Petkimspor’la karşı karşıya gelecek. Aroma galibiyeti ile moral bulan ve ligde kalabilmek için kaybetmek istemeyen Kırmızı Beyazlılar, Petkim hazırlıklarını oldukça hırslı sürdürüyorlar.

Tek hedefi bu zorlu virajdan yara almadan kurtulmak olan Akşehirspor, dün Nasreddin Hoca Stadı’nda Teknik Direktör Mevlüt Ataseven nezaretinde çift kale idmanda bu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Ataseven, çift kale idmanda sık sık maçı durdurup, futbolcuları çabuk olmaları konusunda uyardı.

Diğer yandan Akşehirspor’da herhangi bir cezalı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlıkları devam eden Çetin, dünkü idmanda düz koşu yaptı. Yusuf ise çift kale idmanda yerini aldı. Bu futbolcuların Petkim maçında forma giyip giyemeyecekleri maç günü belli olacak.

Akşehirspor Teknik Direktörü Mevlüt Ataseven, bundan sonraki beş maçın da kendileri için çok önemli olduğunu, ancak 26. hafta maçlarının çok büyük mücadelelere sahne olacağını söyledi. Kendileri gibi ligden düşmeme mücadelesi veren takımların ligin zirvesinde bulunan ve şampiyonluğa oynayan takımlar karşısına çıkacağını belirten Ataseven, “Bu yüzden bu karşılaşmalar çok zorlu geçecek ve bizi de çok yakından ilgilendiriyor. Onun için Petkim deplasmanı bizim için çok önemli. Bütün maçlarımıza olduğu gibi bu maça da bir final havasında yaklaşıyor ve çalışmalarımızı çok sıkı tutuyoruz. Tek hedefimiz, bu zorlu virajdan kayıpsız dönmek. Bunu başarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Benim bu konuda futbolcularıma olan inancım tam” şeklinde konuştu.

Akşehir Pervasız
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 02:09:12
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 15:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mevlüt birim IP: 88.230.36.xxx Tarih : 28.02.2007 09:47:15
bana göre akşehir spor çok güzel.mesela karatay maçın da zorlan dı ama davut avinin golu geldi.akşehirspor gene kazan masını bidi. akşehir bu gidişle 3.lige çıkacak.