23
Mayıs
2024
Perşembe
AKŞEHİR - KONYA

Ölüm yolunda yine kaza

Akşehir’de adı "Ölüm Yolu"na çıkan D300 Karayolu'nda yağan yağmurla birlikte yine kaza meydana geldi. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.

Dün saat 15.45 sıralarında İmparator Dinlenme Tesisleri civarında meydana gelen kazada Yusuf Cansu (40) yönetimindeki 42 BG 785 plakalı tanker, Afyon Karahisar’dan Konya istikametine giderken karşıdan gelen Mehmet Karabiber yönetimindeki 26 EA 666 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışma sonucu kamyon sürücüsü Mehmet Karabiber, aracın şoför mahallinin parçalanmasıyla kamyonun altına fırlayarak olay yerinde feci şekilde can verdi.
Tanker sürücüsü Yusuf Cansu ise aracın içerisinde sıkışarak kurtarılmayı bekledi. Kaza yerine gelen bir kepçenin yardımıyla Cansu’nun sıkıştığı şoför mahalli çekildi ve 112 Acil Servis ekiplerince yaralı sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cansu’nun vücut travması olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza sebebiyle D300 Karayolu yaklaşık 3 saat trafiğe kapalı kaldı. Araçlara yol şehir merkezinden verildi. Dün aynı yer ve civarında yağan yağmurdan dolayı çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Akşehir Pervasiz
Yayın Tarihi : 9 Mart 2005 Çarşamba 00:54:38
Güncelleme :9 Mart 2005 Çarşamba 13:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?