24
Mayıs
2024
Cuma
EREĞLİ - KONYA

1. Çocuk Şenliği başladı

Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Çocuk Şenliği, Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen  törenle başladı.

Açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Müdür Vekili Recep Ataç, "Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına hediye ettiği bu anlamlı bayramda TBMM’nin açılışının 85. yılını kutlamak için bu yıl Belediye Başkanlığımız da güzel bir organizasyon düzenledi. Bu organizasyonda emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyor ve siz değerli öğrencilerimize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdür Vekilinin konuşmasının ardından mikrofona gelen Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, "geleceğimiz hoş geldiniz" diyerek öğrencilere hitap etti. "Geleceğin teminatı olarak gördükleri çocuklar ve gençler için ne kadar fedakarlık yapılsa az" diyen Özdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının gerçekten bir bayram havasında kutlanılabilmesi için bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri "1. Çocuk Şenliği"ni düzenlediklerini kaydetti.

23 Nisan günü de bütün çocukları Kapalı Spor Salonu'na davet eden Özdoğan, o günde çocuklara bayrak ve balon dağıtılacağını bildirerek, öğrencilere iyi eğlenceler diledi.

Musa Dikmenli - Kenthaber / Ereğli
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 17:32:48
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 16:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?