19
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - KONYA

Aş Ocağı Açılışı...

Aş Ocağı Açılışı Hakkında 07/06/2004

Ereğli Belediyesince 1999 yılından bu yana Sümerbank’tan Kullanım Hakkı alınarak Aş Ocağı olarak değerlendirilen ve bir ay gibi kısa bir sürede tadil ve tefrişi bitirilen Aş Ocağı binasının açılışı saat 15:00’de yapıldı.

Açılış törenine AKP Konya Milletvekili Abdullah ÇETİNKAYA, Belediye Başkanı Ahmet ÖZDOĞAN, Kaymakam Cevdet CAN, protokol üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ahmet ÖZDOĞAN, yardıma muhtaç insanlarımıza en kaliteli ve sağlıklı şekilde yemek verilmesini sağlamak üzere Aş Ocağının tadilatı ve yeniden tefrişi yoluna gittiklerini belirterek, 5 personel ve 1 dağıtım aracı ile Ereğli’nin 36 Mahallesinde 35 noktada 300 aileye her gün hizmet verildiğini kaydetti.

Aş Ocağının yeniden tefriş edilmesi ve tadilatının yapılması konusunda desteklerini esirgemeyen bütün hayırseverlere teşekkür etmeyi bir borç olarak gördüğünü kaydeden Özdoğan, destek veren 21 kişinin isimlerini de okudu. Bundan sonra Aş Ocağının sadece yemek dağıtımı ile değil ayrıca giyecek ve ilaç gibi diğer yardım malzemelerinin vatandaşlara ulaştırılmasında merkez nokta olacağını vurguladı.

Aş Ocağı sorumlusu Ramazan TURGUT ve emeği geçen bütün Belediye personeline de teşekkür eden Özdoğan, yeniden yapılandırılan Aş Ocağının Ereğli’ye hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra hayırsever vatandaşlara AKP Konya Milletvekili Abdullah ÇETİNKAYA, Kaymakam Cevdet CAN ve Belediye Başkanı Ahmet ÖZDOĞAN tarafından birer teşekkür belgesi verildi.

Belge töreninin ardından Aş Ocağının açılışı Milletvekili Abdullah ÇETİNKAYA tarafından yapıldı.

ALİ DEMİRER-KENTHABER-KONYA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2004 Salı 00:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?