24
Mayıs
2024
Cuma
EREĞLİ - KONYA

Çelik'ten uyarı: El ele verip çalışın

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yusuf Esener’in babasının vefatı nedeniyle taziyede bulunmak üzere Konya’nın Ereğli İlçesi’ne geldi.

Ereğli Şeker Fabrikası önünde AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya, Ereğli Kaymakamı Cevdet Can, Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ayhan Yürekli ve partililer tarafından karşılanan Bakan Çelik, Ulu Cami’de Cuma namazı kıldı.

Bakan Çelik ve beraberindeki heyet daha sonra Yusuf Esener’in baba evine geçerek taziye ziyaretinde bulundu. Burada Kur’an-ı Kerim ve dua okunduktan sonra Bakan Çelik ve beraberindekiler, Ereğli Tekstil Fabrikası’na geçti. Ereğli Tekstil Müdürü Fahri Aydın, fabrika hakkında bilgi vererek, Ereğli’de en çok işçi istihdam eden fabrika olduklarını söyledi.

Burada öğle yemeği yiyen Bakan Çelik, Ereğli Kaymakamı Cevdet Can’ı makamında ziyaret etti. Buradan AK Parti İlçe Teşkilatı’na geçen Çelik, AK Parti Kadın Kolları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, birlik beraberliğin önemini vurgulayarak, "Ereğli’nin milletvekili, iktidardan bir belediye başkanı ve çalışkan bir kaymakamı var. Bunları iyi değerlendirin. Ereğli için el birliği ile çalışın" dedi. Bakan Çelik, ziyaretlerinin ardından Ereğli’den ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 18:51:22
Güncelleme :1 Mart 2005 Salı 14:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?