23
Mayıs
2024
Perşembe
EREĞLİ - KONYA

Ereğlispor'dan Başkana teşekkür

Ereğli’yi Türkiye Profesyonel 3. Ligi terfi maçalarında temsil edecek olan Ereğlisporlu futbolcular, Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdiler.

İlk olarak Menajer Uğur Nas, Özdoğan'a teşekkür ederek çiçek sundu. Ardından Teknik Direktör Himmet Kök teşekkür plaketini verdi. Takımın kaptanı Tuğrul Beşgül de oyuncuların imzaladığı bir futbol topunu Başkan Özdoğan’a verdi.

Yapılan bütün çalışmaların Ereğli’yi ülke çapında adından söz edilen bir ilçe haline getirmek için olduğunu kaydederek "Futbolcularımız olarak Ereğli’mizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Galip de gelsek mağlup da olsak, maçların son dakikasına kadar aynı motivasyonla, aynı centilmenlikle oynayacağınıza şüphem yok. Sizlere güveniyoruz" dedi.

Menajer Uğur Nas ve Teknik Direktör Himmet Kök ise "Rakiplerimiz orada çekilecek kura sonunda belli olacak. Bizler elimizden geleni yapacağız. Sizin ve Ereğli halkının bundan şüphesi olmasın" diye konuştu. İklim ve hava koşullarına alışmak için maç tarihlerinden önce Mersin'e gitmek istediklerini Başkan Özdoğan’a ileten futbolcular, bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü aldılar.

 

Musa Dikmenli - Kenthaber / Ereğli
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 11:48:01
Güncelleme :18 Mayıs 2005 Çarşamba 19:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Memiş GÖKOĞLU IP: 193.192.98.xxx Tarih : 30.05.2005 10:34:05
Merhabalar Artık Ereğlisporu profesyonel liglerde görmek istiyoruz.Bizim zamanımızın Ereğlisporu 2.liglerde oynuyordu,Yılmaz,Akın Hocalar,Kaleci Serkisler,Yamuk Kamiller,Haldunlar Kaleci Ali ler unutamadığımız futbolculardı,aynı başarıları bekliyoruz. Ereğlispor a da bu yolda başarılar dilerim. Memiş GÖKOĞLU İSTANBUL