24
Mayıs
2024
Cuma
EREĞLİ - KONYA

Kıyafet kampanyası, büyüyerek devam ediyor

Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, başlattıkları kıyafet kampanyasının devam ettiğini söyleyerek, kampanyaya katılan hayırseverlere teşekkür etti.

"Kullanmadığınız Kıyafetleri Topluyor, İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıyoruz" kampanyası çerçevesinde belediye binasında kullanılmayan kıyafetlerin toplandığını ve belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını kaydeden Başkan Özdoğan, "Kıyafetler çamaşır makinesinde yıkanıp, ütüleniyor. Bir manifatura dükkanında olduğu gibi tüm kıyafetler bedenlerine göre ayrılıyor. Buraya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, sanki bir mağazada alışveriş yapıyormuş gibi, kıyafetleri kabinlerde deneyerek alacak" dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özdoğan, yapılan bu hizmetin hem belediyeciliğe hem de milli servete katkıda bulunmak açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Geçen yıl başlayan kampanya çerçevesinde yoğun bir destek gördük. Desteklerinden dolayı Ereğlili hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bu destekler artarak devam ediyor. Kampanyanın yoğun ilgi görmesinden dolayı sadece kıyafetle sınırlı kalınmayıp kullanılmayan ev eşyalarının da toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını planlıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 17:39:05
Güncelleme :3 Haziran 2005 Cuma 18:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sıtkı ERİŞ IP: 81.215.106.xxx Tarih : 2.06.2005 08:34:38
Böyle örnek bir davranıştan dolayı Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Milli servet anlayışı ve dayanışması budur.Başarılarınızın devamını diliyorum.