19
Mayıs
2024
Pazar
EREĞLİ - KONYA

Konyaspor Sinan ve Gökhan’ı istiyor

Konyaspor, Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Zafer Biryol ve Sedat’a karşılık, Siyah-beyazlı kulüpten Sinan ve Gökhan Zan ile bir miktar para istiyor.

Konyaspor Başkanı Mehmet Köseoğlu, tekliflerinin Beşiktaş Kulübü tarafından değerlendirildiğini söyledi.
Beşiktaş’ın 30 Mayıs Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığına Yıldırım Demirören’in seçilmesi üzerine daha önceden başkan adaylarından Fikret Orman ile yapılan anlaşmayla ilgili, Yıldırım Demirören ile yeniden görüşeceklerini ifade eden Başkan Köseoğlu, "Beşiktaş’taki başkanlık seçimlerinden önce, adaylardan Fikret Orman ile görüşüp, anlaşmıştık. Hatta Sedat’ın parasını bile aldık. Yani Sedat konusunda bir sorun yok. Fakat Zafer Biryol konusu netlik kazanmış değil. Yeni teknik direktörleri Zafer Biryol’un kasetlerini istemiş. İzleyip, karar verecek. Yani durumun netleşmesini bekliyoruz. Zaten biz, bu 2 futbolcumuzu beraber olarak satma düşüncesindeyiz. Karşılığında da Beşiktaş’tan Sinan, Gökhan ve bir miktar para istiyoruz. Yalnız, Sinan’ın bonservisini alacağız, Gökhan’ı ise kiralık alacağız. Şu an görüşmelerimiz sürüyor. Birkaç gün içinde bu konu netlik kazanacak" dedi.
Öte yandan iç transferde sözleşmesi sona eren Ogün ve Cenk’in durumlarının, Teknik Direktör Sakıp Özberk’in bugün Konya’ya gelmesinin ardından belli olacağı bildirildi.
KONYA EREĞLİ İLÇE EDİTÖRÜ ALİ DEMİRER
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2004 Çarşamba 20:57:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?