23
Mayıs
2024
Perşembe
EREĞLİ - KONYA

Polis Okulu'nda görev değişimi

Ereğli'de düzenlenen devir teslim töreninde, İzmir Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Şahintürk, görevini Hüseyin Ceyhan’a devretti.

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen devir teslim töreni, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. İzmir’e atanan İbrahim Şahintürk ve Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Ceyhan’ın özgeçmişlerinin okunmasının ardından İbrahim Şahintürk bir konuşma yaptı.

Okulun açılmasında büyük gayretler gösterdiklerini ifade eden Şahintürk, başta İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şahabettin Harput olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Okulun bacasız fabrika olduğunu ifade eden Şahintürk, "Bundan Ereğli ve Türkiye kazandı" dedi.

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Ceyhan ise "Okulumuzun teknik olarak gelişmesi için çalışacağız. Müdürümüzün bıraktığı yerden daha ileriye taşıyacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 16:34:37
Güncelleme :18 Mayıs 2005 Çarşamba 19:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?