18
Mayıs
2024
Cumartesi
EREĞLİ - KONYA

Polisten Belediye Başkanına ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 160.  Yıldönümü nedeniyle Ereğli Emniyet Müdürü Necmettin Kök ve Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürü İbrahim Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Şahin, Başkan Özdoğan’a Ereğli PMYO'nun kurulmasına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Ereğli’nin bir sınav merkezi olduğunu kaydeden Şahin, "Ereğli sadece PMYO ile değil, daha değişik aktivitelerle şenlenmiştir" dedi. Şahin, Özdoğan’a verdiği desteklerden dolayı bir plaket sundu.

Ereğli Emniyet Müdürü Necmetin Kök de Başkan Özdoğan’ı Ereğli’de düzenlenecek olan 10 Nisan Polis Bayramı etkinliklerine davet etti. Belediye ile iyi ilişkiler içinde olduklarını ifade eden Kök, "Bu durumdan vatandaşlarımız fayda görmektedir. En son yerleştirilen sinyalizasyon geri sayım sayaçları, Ereğli’deki trafik akışını olumlu etkiledi" diye konuştu.

Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Polis içimizden birisidir" dedi. Özdoğan, "Emniyetle daima iyi ilişkiler ve yakın şekilde istişareler yaptık. Vatansever inançlarla çalışan polisten de güç aldık" diye konuştu. Başkan Özdoğan, "Polisimiz bütün zorluklara rağmen başarı ile ve layıkı ile görevini yapmaktadır. Onlara bu zorlu görevlerinde yardımcı olmak ise bütün vatandaşların ortak görevidir. Polislerimizin genel ve Ereğli özelindeki başarılı çalışmaları bizleri de gururlandırıyor" dedi.

Musa Dikmenli - Kenthaber / Ereğli
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 10:38:48
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 17:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?