18
Mayıs
2024
Cumartesi
EREĞLİ - KONYA

Soğukkanlı hırsızlar tatlı yiyip kola içmişler

Ereğli'de bir iş merkezine girerek 6 işyerini soyan hırsızlar, bu arada tatlı yiyip kola içmeyi de ihmal etmediler. Soğukkanlı hırsızları yakalamak için polis harekete geçti.

Rasim Erel Caddesi’nde bulunan Ereğli İş Merkezi’ne gece kapıyı kırarak içeri giren hırsızlar, önce bilgisayar malzemeleri satan bir işyerinden değeri yaklaşık 20 milyar lira olan malzemeleri aldı. Hırsızlar, ardından kahvaltı salonuna girerek kola içip, kasadaki bozuk paraları aldılar. Telefon satan bir işyerinden de bilgisayar kasasını alan hırsızlar, daha sonra girdikleri kırtasiyenin kasasındaki paraları çaldılar. Boş bir dükkanın içinde bulunan nohut çuvalını almaya çalışan hırsızlar, kaldıramayınca çuvalı içeriye boşalttıktan sonra son olarak girdikleri tatlıcıdan da tatlı yiyerek kaçtılar.

Hırsızlık, sabah saatlerinde kaloriferleri yakmak için gelen kapıcının olayı fark etmesi üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
İş merkezine dış kapıyı zorlayarak açıp giren hırsızların, ana şartelden tüm binanın elektriğini kestikleri, iş merkezinin birinci katında bulunan 6 işyerinin kilitlerini ve kapılarını kırarak soygunu gerçekleştirdikleri anlaşıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 13:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?