27
Mayıs
2024
Pazertesi
EREĞLİ - KONYA

SSK ödeme bürosu yakında açılıyor

Konya’nın Ereğli İlçesi’nde, Sosyal Sigortalar Kurumu’na (SSK) ödeme yapacak vatandaşlar için ’SSK Ödeme Bürosu’ açılacağı bildirildi.

Ereğli Kaymakamı Cevdet Can, SSK Ödeme Bürosu’nun önümüzdeki günlerde açılacağını söyledi. Kaymakam Cevdet Can, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sigorta İşleri Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçla neticelendi. SSK Yönetim Kurulu, Ereğli’de bir SSK Ödeme Bürosu açılmasına karar verdi.

En kısa sürede resmi olarak izin belgesi gelecek, biz bu arada bununla ilgili yapılacak harcamalar için İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’ndan ödenek talebinde bulunduk, ondan da olumlu bir cevap aldık. SSK Ödeme Bürosu için bilgisayar sistemine gerekli 25 milyar buradan gelecek ve bilgisayar alt yapısını kuracağız" dedi.

SKK Ödeme bürosunun Ankara üzerinden Konya bağlantılı olacağını söyleyen Kaymakam Cevdet Can, "Ödeneğin gelmesiyle birlikte, tüm işlemleri ay sonuna kadar bitireceğiz.

Ödenek çıkar çıkmaz ihalesini yapacağız. Mart ayından itibaren SSK ile ilgili hiçbir işlem için Konya’ya gitmek zorunda kalınmayacak, bütün işlemler Ereğli’de halledecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2005 Perşembe 17:39:06
Güncelleme :24 Şubat 2005 Perşembe 17:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?