18
Mayıs
2024
Cumartesi
HÜYÜK - KONYA

Başkan Akgün eşine de belge verdi

Hüyük'ün Mutlu Beldesi’nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı makine - nakış kursu sonunda, başarılı kursiyerlere düzenlenen törenle belge verildi.

Kursiyerlerin yıl içerisinde el emeği, göz nuru dökerek yaptığı ürünler de kursun bitiminin ardından bir sergi ile görücüye çıkarıldı. Bu arada, açılan kursu başarıyla bitiren 15 kursiyer arasında Mutlu Belediye Başkanı Halil Akgün’ün eşi Menşure Akgün de vardı.

Kurs sonunda, Belediye Başkanı’nın eşi Menşure Akgün’e kurs bitirme belgesini vermek eşine kısmet oldu. Eşinin elinden belgesini alan Menşure Akgün’ün duygulandığı gözlendi.

Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurs sonunda yapılan yıl sonu sergisinin açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Protokol konuşmalarının ardından folklör ve halk oyunu gösterileri ile devam eden programda, kursiyerlere belgeleri ve bazı yöneticilere ise çeşitli plaketler verildi.

Açılışın ardından sergiyi gezen yetkililer ile davetlilerin kursiyerlerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel eserleri yakından inceledikleri ve çok beğendikleri dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2005 Cuma 15:17:03
Güncelleme :10 Haziran 2005 Cuma 15:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gültekin Rüzgar IP: 81.213.90.xxx Tarih : 7.08.2005 17:38:15
Ben Aydın'da yaşayan bir Mutlu köylü olarak köyümden ne sebeble olursa olsun olumlu bir haber alabilmek hoşuma gidiyor. Fakat daha kapsamlı haber almak isterdik.Sosyal ve kültürel faaliyetlerin dahada çoğaltılması isteğimiz. Teşekkürler