18
Mayıs
2024
Cumartesi
HÜYÜK - KONYA

Kıreli'nde polis anneleri buluştu

Türk Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla emekli olduktan sonra çıkardığı polis üniformasını yeniden giyen Konya’nın Hüyük İlçesi’ne bağlı Kıreli Beldesi Belediye Başkanı Ali Mermer, beldesindeki polis annelerine yemek verdi.

Emniyet teşkilatında 33 yıl görev yaptıktan sonra emekli olarak memleketi olan Kıreli Beldesi’nde belediye başkanlığına aday olan Başkomiser Ali Mermer, tek başına girdiği yerel seçimlerde yüzde 97’lik bir oy oranıyla AKP’den belediye başkanlığını kazandı. Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Ali Mermer, Türk Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıl dönümünde de polis annelerini unutmadı. Çeşitli illerde görev yapan 40’a yakın polis memurunun Kıreli’de yaşayan annelerini, verdiği yemekte bir araya getiren Mermer, günün anısına eski üniformasını da giydi.

Yemekte, üniformasıyla polis annelerine seslenen Belediye Başkanı Ali Mermer, teşkilat mensuplarının içerisinde bulunduğu zor şartlardan söz ederken polisin her türlü güçlüğün üstesinden geldiğini vurguladı. Mermer, polis teşkilatının 160. kuruluş yıl dönümü de kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 10:40:57
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 11:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?