22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARATAY - KONYA

Akköprü sitelerinin temeli atıldı

Konya’nın merkez Karatay ilçe Belediyesi öncülüğünde kurulan Akköprü Sitelerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Akköprü Siteleri Konut Yapı Kooperatifinin inşaat alanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 3 yıllık hizmet döneminde 6 bin konuta ulaştıklarını ifade ederek, hedeflerinin 10 bin konut olduğunu ve bu rakamada yaklaştıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde kurulacak kooperatifler hakkında da bilgi veren Hançerli, Köprübaşı ve Yanık Cami arasında yapılacak konut projelerinin bir devrim olduğunu belirtti. Resmi kurumları ve lüks binaları ilçeye kazandırmak istediklerini anlatan Başkan Hançerli, Akköprü Sitelerinin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Akköprü Sitelerinin temeli, törene katılan AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul ve Hasan Angı, Karatay Kaymakamı Mustafa Hakan Güvençer, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuğlu ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından butona basılarak ilk harcın dökülmesiyle atıldı.

Karakulak Mahallesinde 70 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, 135 metrekarelik 500 daire ve 100 metrekarelik 30 dairenin yer alacağı 27 bloktan oluşacak konutların temel atma törenine kooperatif üyeleri de ilgi gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 17:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?