23
Mayıs
2024
Perşembe
KARATAY - KONYA

Asfalt sezonu açıldı

Karatay Belediyesi, asfalt sezonunu açtı. Asfalt Şantiyesi’nde yapılan asfalt sezon açılışına belde belediye başkanları, Karatay Belediyesi meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

Açılışta konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Asfalt plentine sahip olmanın avantajıyla geride bıraktığımız 2004 yılı içerisinde toplam 74 bin ton asfalt üretimi gerçekleştirirken, ilçe genelinde 352 bin metrekare alanda satıh kaplama çalışması yaptık. Rekor seviyede gerçekleştirilen bu çalışmalarımızı 2005 yılında da devam ettirmek istiyoruz. Kış boyunca gerekli hazırlıklar yapılarak, makine parkı yenilendi. Karatay’a modern ve çağdaş bir ilçe kimliği kazandırmak için gece gündüz demeden çalışmaları sürdüreceğiz. Asfalt kaplama, yama ve soğuk asfalt çalışmalarının ayrı ekiplerle farklı mekanlarda yürüteceği 2005 yılı çalışma programımızla öncelikli sokaklardan başlayarak asfaltı tahrip olan, bozulan ve yeni açılan yollarda çalışmalarımız sürecek" dedi.

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi’nin belde belediyelerinin yanında ilçe sınırlarına yeni katılan mahallelerde yürüttüğü altyapı çalışmalarının da devam edeceğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 14:11:03
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 15:20:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?