20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARATAY - KONYA

Başvurular için son gün

Karatay İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlara hobi maksatlı ekim ve dikim işleri yapmaları karşılığı tahsis edilen Hobi Bahçesi parsellerinin, yapılan yeni düzenleme nedeniyle iptal edilmesinin ardından, 13 Ocak 2005 tarihinde yapılacak olan yeni kura çekilişi için başvurular Cuma günü sona eriyor.

Hobi Bahçeleri’nde yapılacak olan yeni tahsis ile ilgili bir hatırlatmada bulunan yetkililer, Karatay İlçesi’nde ikamet etmek şartı ile vatandaşların başvuru için gerekli olan dilekçe, elektrik faturası, su faturası ve ikametgah ile birlikte 17 Aralık 2004 Cuma günü mesai bitimine kadar evraklarını belediyeye teslim etmeleri gerektiğini ifade etti. Yetkililer, 13 Ocak 2005 tarihinde ve saat 10.30’da Aslanlıkışla Spor Tesisleri’nde yapılacak olan kura çekimine başvuruda bulunanların katılma zorunluluğu olduğunun da altını çizdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hobi Bahçeleri’nde kullanılmakta olan kuyu suyunun artırılması ve ekilecek olan parsellerin gübrelenmesi işinin belediye tarafından yapılacağını ifade ederken, Hobi Bahçesi, Aslım Piknik Alanı ve Hayvanat Bahçesi’nde yapılacak olan bu yeni düzenlemelerle birlikte bu bölgeye yeni bir çehre kazandırılacağını, vatandaşların Hobi Bahçeleri’nden daha düzenli ve güvenli bir şekilde yararlanmalarını sağlayacaklarını söyledi. Hançerli ayrıca, Karatay İlçesi’nde önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri projelerle, vatandaşları kentleşmenin getirdiği sıkı yapılaşmadan uzaklaştırıp, rahat nefes alabilecekleri ortamlar oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Konya
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 11:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?